ENG/NED
intro quote (EN)

Over

T.A.L. (Tubi Acciaio Lombarda) Holland BV, opgericht in 1999, is een gevestigde naam als (inter-)nationaal leverancier van leidingmaterialen. Wij zijn voorraadhouder/distributeur en tevens project leverancier waarbij we van de eerste take-off tot aan voltooiing van het project meedenken.T.A.L. Holland BV is onderdeel van de Italiaanse T.A.L. Group, al meer dan 35 jaar één van de toonaangevende Europese distributeurs van stalen buizen met een gemiddelde voorraad van 65.000 ton op meer dan 200.000m2 vloeroppervlak!

Ons doel is om continue hoge kwaliteit van producten en diensten met behoud van een concurrerende prijs te kunnen bieden. Het ontwikkelen en onderhouden van lange-termijn relaties met klanten en fabrikanten, is een van de belangrijkste pijlers van ons succes. Met name door substantiële investeringen in onze productportfolio en ons personeel, zijn we in staat op elk moment de best mogelijke service te garanderen. Ons gecertificeerde kwaliteitssysteem, klantgerichte aanpak en technische vaardigheden en opleiding van onze mensen garanderen een efficiënte en concurrerende invulling van uw behoeften.

ISO certificaatInkoopvoorwaardenAlgemene voorwaarden

Distributie

Ons goed opgeleide sales team staat voor u klaar om te adviseren en u te begeleiden bij de invulling van uw materiaalbehoefte. Zowel voor materiaal uit voorraad, als voor nieuw te produceren produkten, waarbij de keuze van de juiste fabriek de hoogste prioriteit heeft. En zeker om een concurrerende prijs te kunnen garanderen, met betrouwbare en korte levertijden die wij door het reserveren van productiecapaciteit bij fabrieken over de hele wereld kunnen bewerkstelligen. Materiaal voor de (petro-) chemie, offshore of energie gerelateerde toepassing, worden rechtstreeks vanuit onze voorraad geleverd of geproduceerd volgens uw specificatie. Alle materialen zijn afkomstig van volledig

gecertificeerde en geaccrediteerde fabrikanten die de beste kwaliteit tegen een competitieve prijs garanderen. Materialen kunnen rechtstreeks bij ons magazijn worden afgehaald of wereldwijd verzonden, hoe u het ook wilt. Onze klantgerichte aanpak garandeert dat onze toegewijde verkopers altijd up to date blijven met uw wensen en eisen en u snel van een passende oplossing voor uw behoeften kunnen voorzien! Uw bestellingen worden afgehandeld door onze ervaren logistieke- en kwaliteitsmedewerkers, om een vlotte doorstroming van uw orders tot en met de levering van materialen en documentatie te kunnen verzekeren. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen!

suppliers

Projecten

Ons “projecten” team richt zicht speciaal op onze klanten die betrokken zijn bij omvangrijkere projecten in de (petro-) chemie, offshore en Power & Energy. Zowel voor ingenieursbureaus, contractors en eindgebruikers die ondersteuning nodig hebben bij het completeren van de pakketten met leidingmaterialen, waarbij een juiste kwalitatieve en logistieke beheersing onmisbaar is.
Onze kennis en ervaring, substantiële standaard voorraadniveau en de mogelijkheid om projectspecifieke voorraad aan te leggen, maken T.A.L. Holland BV uw perfecte partner voor elk project. Just-In-Time / Call-Off routines zijn geen probleem met onze magazijnen, zodat u een compactere en efficientere opslag op site

kunt realiseren. Complete en tijdige levering van buizen, fittingen, flenzen, afsluiters, bouten & moeren en pakkingen in de juiste kwaliteit is onze specialiteit. De solide financiële structuur van de groep, de goede reputatie van de T.A.L. Group en het uitgebreide netwerk van vaste leveranciers (veel met gereserveerde productiecapaciteit uitsluitend voor T.A.L. orders!) staan garant voor een tijdige en ononderbroken levering voor uw project! Ervaren expediters zorgen ervoor dat alles wordt gedaan om het productie- en leveringsschema af te stemmen met uw projectplannig.

Producten

Vanuit onze magazijnen in Nederland en Italië (totale overdekte opslagruimte van 110.000m2) of rechtstreeks vanaf de fabriek kunnen wij de volgende materialen leveren.

Al het materiaal in naadloze uitvoering van ¼"NB – 24”NB en in gelaste uitvoering tot 48"NB kunnen wij grotendeels uit voorraad leveren (grotere diameters op verzoek). We zijn ook in staat om uw pakket compleet met afsluiters, pakkingen, bouten & moeren en specials volgens tekening te leveren! Neem contact op met ons verkooppersoneel voor de mogelijkheden!

Carbon steel pipes

A106 Gr.B – C / A333 Gr.6 / A53 / API5L
Gr.B-X42-X52-X60-X65 / EN 10216-10210-10219

Alloy steel pipes

A335-P1/P5/P9/P11/P12/P22/P91

Stainless steel pipes

A312-TP304(L)/316(L)/321(H)

Fittings and flanges

to correspond with all A/M qualities

overzicht productentabel maten en gewichten

storage

Klanten

Onderstaand een kleine selectie van onze klanten, waar T.A.L. Group met trots al meer dan 35 jaar haar produkten en diensten levert.

overzicht klanten

Referenties

Over de afgelopen decennia heeft T.A.L. Group een gigantische hoeveelheid hoogwaardige producten en diensten geleverd aan haar klanten.

Voor een overzicht van onze referenties klikt u op de knop ‘Referentie lijst’.

Referentie lijst

stock

Impressie

Om u een nog betere voorstelling te geven van ons bedrijf, kunt u hiernaast een korte foto-impressie bekijken.

Contact

ADRES

T.A.L. Holland BV
Mark S. Clarkelaan 13
4761 RK Zevenbergen
telefoon. +31 (0)168 388133
fax. +31 (0) 168 381888
e-mail. info@talholland.nl